pointer-on-mapclose-envelopetelephone

Blog

Online oplossing voor uw administratie: Workfield

Hoe zou u het vinden om tijd te besparen op uw administratieve werkzaamheden? Stop met het werken in tijdrovende Excelsheets en het vullen van ordners met overbodig papier. Vergeet enveloppen en postzegels. Laat de techniek voor u werken en schaf de online administratieve oplossing van Workfield aan!

Workfield is een laagdrempelig en flexibel softwarepakket waar u eenvoudig mee kunt factureren en ontvangen facturen kunt inboeken.
Alle facturen die u maakt of inboekt binnen Workfield worden automatisch naar het boekhoudpakket van Boekestijn Administratiekantoor gestuurd, u hoeft het dus niet meer aan te leveren of door te sturen.

Workfield biedt daarnaast allerlei modules met elk unieke functies. Door modules in en uit te schakelen, stelt u een softwarepakket samen dat perfect bij uw organisatie past.
Denk hierbij aan urenregistratie, offertes, ritregistratie, artikel- en voorraadbeheer, verkooporders, projectmanagement en nog veel meer.

meer weten over online boekhouden bij Boekestijn Administratiekantoor

 

Meer weten over Workfield?

Ga terug

Onze fiscaal adviseur

Michel Boekestijn: fiscaal adviseur
Ik help u graag verder met al uw financiële vragen.

App uw vraag tijdens kantoortijden naar 06-20708379

Boekestijn Administratiekantoor, aangenaam. Wij hebben één duidelijk doel: u als ondernemer ondersteunen bij al uw administratieve zaken, zodat u zich als ondernemer kunt richten op uw vakgebied. De partij voor al uw administratieve zaken.
 

Aangesloten bij

Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

 

Direct advies

App je vraag dan via:
06-20708379

(tijdens kantooruren)

Inloggen op

 

Echt betrokken

Neem contact op

Boekestijn Administratiekantoor
Poortcamp 9b
2678 PT De Lier, Westland
0174 - 520100

info@boekestijn-administratiekantoor.nl
KVK 27333045

 

Volg ons ook op

Bel
App
E-mail
Route