pointer-on-mapclose-envelopetelephone

Blog

Boekestijn Administratiekantoor naar bijzondere nieuwe locatie

Het was even bikkelen, maar nu is het binnenkort toch echt zover: tijdens de Feestweek van De Lier verhuist Boekestijn Administratiekantoor naar een nieuw pand. Alhoewel – nieuw? Vanaf 15 augustus verleent het kantoor haar financiële diensten vanuit het oude café ‘The Doors’. Voor de meeste Westlanders niet onbekend!

Het karakteristieke pand aan de Hoofdstraat in De Lier is grondig opgeknapt. Dat ging veel verder dan het aanbrengen van een lik verf hier en daar. De gevel is vervangen en ook binnen kreeg het gebouw een complete metamorfose. Natuurlijk werd het pand ook direct toekomstbestendig gemaakt, bijvoorbeeld door de installatie van een moderne warmtepomp.

Directeur Michel Boekestijn is heel blij met het resultaat van de verbouwing: “Het is echt gaaf geworden! We krijgen straks een heel fijne werkplek, met een gezellige uitstraling. Vintage, en met een dikke knipoog naar het Westland. Want afkomst verloochent zich niet!”

Trouwe bezoekers van ‘The Doors’ zullen op diverse plaatsen nog details herkennen uit hun favoriete muziekcafé, aldus Michel. “Vooral de personeelsruimte op de eerste verdieping heeft nog het echte kroeggevoel, dankzij de originele bar en vloer. Die hebben wij zoveel mogelijk intact gelaten.”

Vanwege de verhuizing zullen de deuren van Boekestijn Administratiekantoor op 11 en 12 augustus gesloten zijn. Vanaf 15 augustus is het kantoor van Michel en zijn medewerkers te vinden op de nieuwe locatie aan de Hoofdstraat 60b.

Klanten en leveranciers van Boekestijn Administratiekantoor ontvangen een uitnodiging ontvangen voor het Open Huis.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de sfeer komen proeven in het nieuwe kantoor? Maak een afspraak voor een rondleiding via 0174-520 100 of info@boekestijn-administratiekantoor.nl. Dan kunt u ook direct kennismaken met de veelzijdige dienstverlening van Boekestijn Administratiekantoor!

 

Ga terug

Onze fiscaal adviseur

Michel Boekestijn: fiscaal adviseur
Ik help u graag verder met al uw financiële vragen.

App uw vraag tijdens kantoortijden naar 06-20708379

Boekestijn Administratiekantoor, aangenaam. Wij hebben als team één duidelijk doel: u begeleiden met de route naar blije cijfers.
Door onze blije cijfers aanpak, houdt u focus en passie voor uw onderneming!
 

Aangesloten bij

Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

 

Direct advies

App je vraag dan via:
06-20708379

(tijdens kantooruren)

Inloggen op

 

Echt betrokken

Neem contact op

Boekestijn Administratiekantoor
Hoofdstraat 60b
2678 CL De Lier, Westland
0174 - 520100

info@boekestijn-administratiekantoor.nl
KVK 27333045

 

Volg ons ook op

Bel
App
E-mail
Route
Open chat
Welkom
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.