pointer-on-mapclose-envelopetelephone

Korte lijntjes, snel antwoord

“Michel begreep tijdens onze eerste ontmoeting precies wat wij zochten: een eenvoudige, gemakkelijke online boekhouding, simpel van opzet en goed te overzien. Mijn vrouw doet het meeste werk, zij kijken over onze schouders mee.”

“Er is gewoon een klik. Ze begrijpen wie we zijn en hoe we werken. Het is geen groot kantoor en daardoor krijg ik altijd snel antwoord op mijn vragen. Korte lijntjes, snel antwoord, dicht bij huis en veel gemak. Ik ben er heel tevreden mee!”

Piet Sonneveld – Bakker Piet
VOF – klant sinds 2014

 

NOAB brancheorganisatie

NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op MKB’ers en op ZZP’ers. Bij NOAB zijn ongeveer 1.000 kantoren aangesloten. NOAB zet zich op verschillende manieren in om de belangen van haar leden binnen en buiten de sector te behartigen. Een NOAB-kantoor levert de garant...

Meer 

Andere rechtsvorm

Ooit heeft u gekozen voor een ondernemersvorm: een eenmanszaak, een vof, een maatschap of een bv. Na verloop van tijd kunnen de resultaten van de onderneming wijzigen of er kunnen samenwerkingsvormen wenselijk zijn. Of is er sprake van een overdracht op termijn? Wij hebben veel ervaring in het adviseren en herstructureren van on...

Meer 

Pensioen

Pensioen is tegenwoordig een belangrijk onderwerp. Als ondernemer dient u dit zelf te regelen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. In overleg met uw verzekeringskantoor, kunnen wij met u de voor- en nadelen van de mogelijkheden bespreken, zodat u de juiste mogelijkheid voor uw situatie kiest.

Meer 

Chris Doelman – Anjerkwekerij Nieuwland

“Ik werkte voorheen in een administratiepakket van een ander kantoor. Dat leverde vaak problemen op en kostte me te veel tijd. Terwijl het juist andersom zou moeten zijn. Johan en Michel denken tenminste écht mee.” “Door veilingverkoop is mijn administratie nogal complex. Maar nu we die samen opnieuw hebben ingericht, ...

Meer 

U en Wij

Als kleine ondernemer met één of meerdere ondernemers wilt u een goede administratie zonder dat het veel tijd en geld kost. U wilt advies als u dat nodig heeft en liefst direct. Wij kunnen uw administratie zo organiseren dat dit niet teveel tijd en geld kost, we staan u gelijk te woord en we geven u het advies dat u nodig heeft. En mocht u toch personeel in dienst hebben, dan kunt u ook bij ons terecht voor de loonadministratie.

Wij kunnen u, indien nodig, adviseren hoe beide vennoten langdurig samen kunnen werken. Van te voren zaken goed regelen zoals de juiste ondernemersvorm bepalen en duidelijkheid over de verdeling van de kosten en de baten voorkomt onenigheid in de toekomst.

Hoe wij dat doen?

  • Uw online administratie opzetten met actueel inzicht in de cijfers van uw bedrijf;
  • Een persoonlijke dienstverlening;
  • Snelle verwerking van uw administratie;
  • Wij denken met u mee en komen zo tot antwoorden op uw vragen;
  • Goed bereikbaar zowel digitaal als per auto;
  • Klein kantoor, dus korte lijnen;
  • Inzet van onze ervaren medewerkers met focus op kwaliteit;
  • Brede dienstverlening over financiële zaken.

 

Boekestijn Administratiekantoor, aangenaam. Wij hebben als team één duidelijk doel: u begeleiden met de route naar blije cijfers.
Door onze blije cijfers aanpak, houdt u focus en passie voor uw onderneming!
 

Aangesloten bij

Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

 

Direct advies

App je vraag dan via:
06-20708379

(tijdens kantooruren)

Inloggen op

 

Echt betrokken

Neem contact op

Boekestijn Administratiekantoor
Hoofdstraat 60b
2678 CL De Lier, Westland
0174 - 520100

info@boekestijn-administratiekantoor.nl
KVK 27333045

 

Volg ons ook op

Bel
App
E-mail
Route
Open chat
Welkom
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.