pointer-on-mapclose-envelopetelephone

Diensten

Online boekhouden

Tijd besparen op uw administratieve werkzaamheden en actueel inzicht in uw financiële situatie, dat is Online Boekhouden met Boekestijn Administratiekantoor.

Stop met het werken in tijdrovende Excelsheets en het vullen van ordners met overbodig papier.

Vergeet enveloppen en postzegels. Laat de techniek voor u werken.

Meer weten of over online boekhouden.

 

Opstarten van uw boekhouding


Bent u net gestart als ondernemer? Weet u niet hoe u de administratie optimaal moet inrichten?

Wij kunnen voor u de beste oplossing uitwerken. Een oplossing die bij u en uw onderneming past.

Elke klant ontvangt van ons een ordner met daarin instructies voor het goed opbergen van uw belangrijke papieren. Zo heeft u alles bij de hand voor de aangifte inkomstenbelasting.

Btw aangifte


Uw btw-aangiften moeten op tijd ingediend worden bij de belastingdienst, wij regelen dit voor u. Wij verzorgen de aangiften en sturen die digitaal naar de belastingdienst. U krijgt van ons een bericht over wat u moet overmaken of terug krijgt.

Aangifte inkomstenbelasting (IB)


De aangifte inkomstenbelasting is het sluitstuk van uw administratie. Als de jaarstukken gereed zijn, wordt voor u en uw partner de aangifte inkomstenbelasting samengesteld. Naast de winst uit onderneming hebben we de gegevens van woning, bezittingen, schulden en jaaropgaven nodig. Wij hebben hiervoor een speciale checklist opgesteld, zodat u precies weet wat wij nodig hebben. U ontvangt van ons bericht na de aangifte met informatie wat u kunt verwachten aan aanslagen van de belastingdienst.

 

Opstellen jaarrekening


De jaarrekening van uw onderneming geeft inzicht in uw bezittingen, uw schulden en geeft het resultaat aan van een boekjaar. Deze gegevens zijn van belang voor een goed inzicht in uw onderneming en is noodzakelijk voor financieringen en uw aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Wij hebben een checklist Jaarrekening opgesteld met daarin de belangrijkste gegevens die wij van u nodig hebben om de jaarrekening op te stellen.

Voor een beter inzicht in het resultaat van uw onderneming kan het van belang zijn om per halfjaar of per kwartaal tussentijdse cijfers op te stellen. Dit verzorgen wij graag voor u.

Loonadministratie

Indien u personeel heeft, of directeur van uw eigen bv bent, moet er elke maand loonbelasting aangegeven worden. Wij regelen dit, u krijgt op tijd van ons een opgaven van wat u aan uw personeel moet uitbetalen en welk bedrag u aan de belastingdienst dient over te maken.

Herstructurering van uw bedrijf

Ooit heeft u gekozen voor een ondernemersvorm: een eenmanszaak, een vof, een maatschap of een bv. Na verloop van tijd kunnen de resultaten van de onderneming wijzigen of er kunnen samenwerkingsvormen wenselijk zijn. Of is er sprake van een overdracht op termijn?

Heeft u al eens gedacht aan de oprichting van een Stichting Administratie Kantoor voor de certificering van aandelen (STAK)? Dit is van belang indien u met meerdere aandeelhouders samen een bv heeft, of uw kinderen mede-eigenaren worden van uw bv.

Wij hebben veel ervaring in het adviseren en herstructureren van ondernemingen. Kijk eens naar uw ondernemingsvorm. Indien u denkt dat dit beter kan, bel eens of kom langs.

 

Boekestijn Administratiekantoor, aangenaam. Wij hebben als team één duidelijk doel: u begeleiden met de route naar blije cijfers.
Door onze blije cijfers aanpak, houdt u focus en passie voor uw onderneming!
 

Aangesloten bij

Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

 

Direct advies

App je vraag dan via:
06-20708379

(tijdens kantooruren)

Inloggen op

 

Echt betrokken

Neem contact op

Boekestijn Administratiekantoor
Hoofdstraat 60b
2678 CL De Lier, Westland
0174 - 520100

info@boekestijn-administratiekantoor.nl
KVK 27333045

 

Volg ons ook op

Bel
App
E-mail
Route
Open chat
Welkom
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.