pointer-on-mapclose-envelopetelephone

Onze specialisten

Ons administratiekantoor is net als een huisarts: Wij kunnen u op vele onderwerpen adviseren, maar soms verwijzen wij u door naar een specialist. Wij werken graag samen met andere kleine kantoren waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen specialist voorstellen.

Wij zijn voorstander van keuzevrijheid.

 

Fiscalist:
Mr. Friso W. van de Weerdt

Studeerde fiscaal recht in Leiden. Friso werkt al sinds 1987 in de fiscale adviespraktijk en is eigenaar van Punt van de Weerdt.

Naast advisering aan cliënten verzorgt hij ook regelmatig fiscale cursussen voor andere dienstverleners, zoals advocaten en accountants.

 

Notaris:
Van Stenis Notarishuis

Van Stenis Notarishuis staat voor snelle, persoonlijke en doeltreffende juridische dienstverlening. Maatwerk, efficiency en toegankelijkheid zijn ons handelsmerk. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel. Van Stenis Notarishuis beschikt over een brede kennis op het gebied van ondernemingsrecht, familierecht en in de onroerend goed praktijk.

Notaris:
Remmerswaal Notariskantoor

Frans Remmerswaal van Remmerswaal Notariskantoor in Honselersdijk: “een 1 op 1 relatie met de klant vind ik erg belangrijk. Onafhankelijk advies en samenwerking zijn sleutelwoorden.”
De focus is op de kwaliteit, onafhankelijkheid en integriteit van de advisering. Als een advies moet zijn dat een cliënt iets juist niet moet doen – ook al denkt hij zelf van wel – dan moet dat ook het advies zijn. Meer dan ooit is het van belang om de rug recht te houden en de klant zo nodig tegen zichzelf in bescherming te nemen.

 

 

 

Arbeidsongeschiktheid verzekering:
AOV Ondernemersdesk

AOV Ondernemersdesk is een specialist in het adviseren en verzekeren van de risico’s van arbeidsongeschiktheid van elke ondernemer:

  • ZZP’er, firmant en DGA
  • Starter of ondernemer zonder AOV
  • Ondernemer met lopende AOV

U bepaalt zelf hoe en wanneer u advies wenst of dat u de AOV zelf afsluit. U kiest de dienstverlening die het beste bij u past.

Salarisadministratie:
Salaris compleet

De naam ‘Salaris Compleet’ zegt alles over wat wij doen voor onze klanten. Als gespecialiseerd salarisbureau richten wij ons op de volledige ontzorging van uw salarisadministratie. Wij bieden MKB-ondernemingen, grote ondernemingen met een eigen HR-afdeling, maar ook kleine administratiekantoren en administratieve zelfstandigen, complete oplossingen op het gebied van salarisactiviteiten.

Communicatie en Klantbeleving:
Purple Lily

Purple Lily inspireert en helpt ambitieuze ondernemers hun bedrijf te laten groeien.

Purple Lily creëert bij uw klanten de juiste indruk van u als ondernemer, uw personeel en uw onderneming. Een juiste totaalbeleving geeft meer omzet en trouwe klanten.

 

Boekestijn Administratiekantoor, aangenaam. Wij hebben als team één duidelijk doel: u begeleiden met de route naar blije cijfers.
Door onze blije cijfers aanpak, houdt u focus en passie voor uw onderneming!
 

Aangesloten bij

Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

 

Direct advies

App je vraag dan via:
06-20708379

(tijdens kantooruren)

Inloggen op

 

Echt betrokken

Neem contact op

Boekestijn Administratiekantoor
Hoofdstraat 60b
2678 CL De Lier, Westland
0174 - 520100

info@boekestijn-administratiekantoor.nl
KVK 27333045

 

Volg ons ook op

Bel
App
E-mail
Route
Open chat
Welkom
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.