pointer-on-mapclose-envelopetelephone

Blog

Boekestijn Administratiekantoor lid LCB geworden

De inkt van het inschrijfformulier van Michel Boekestijn, van Boekestijn Administratiekantoor is nog nat. Eind oktober leverde hij het papier in en mocht hij zich, voor korte tijd, het jongste lid
van de LCB noemen. “Officieel bestaat het kantoor vanaf 2006”, legt Michel uit. “Toen heeft mijn vader een herstart gemaakt, nadat hij een tijdje iets anders had gedaan. We mogen heel veel zzp’ers en kleinere bedrijven tot onze klantenkring rekenen. In 2010 ben ik mede-eigenaar geworden. In 2015 zette pa een punt achter zijn actieve loopbaan en ben ik zelfstandig verdergegaan.
Samen met een fulltime en een parttime kracht geven we het bedrijf gestalte en we zijn nog op zoek naar een nieuwe parttimer.”

Boekestijn Administratiekantoor is een klein kantoor en daar zit de kracht. “De klanten kunnen bij ons terecht en treffen altijd hetzelfde aanspreekpunt, Stefan of ikzelf. De communicatie verloopt langs korte lijnen en we zijn gevestigd in De Lier, volledig Westland georiënteerd. We richten ons vooral op digitaal boekhouden. De mensen kunnen altijd voor de gezelligheid langskomen voor een “bakkie”, maar noodzakelijk is dat niet.”

Na een aantal jaren vond Michel het tijd worden om lid te worden van de LCB. “Ik doe wat bij Valto en bij v.v. Lyra ben ik lid van de businessclub. De laatste jaren ben ik tamelijk onzichtbaar geweest, omdat ik weinig adverteerde en dan is de Lierse ondernemersclub een mooi startpunt. We zijn een reclamecampagne gestart en hebben nieuwe folders laten drukken. Als er als gevolg van corona binnenkort mensen worden ontslagen, dan verwacht ik dat velen als zzp’er aan de slag zullen gaan en daar zit onze doelgroep.”

Voor de komende tijd verwacht Michel niet veel rendement van zijn lidmaatschap. “Het is nu natuurlijk niet de tijd om mensen te ontmoeten. Maar ik ben lid geworden om contacten met ondernemers te kunnen leggen. Niet om klanten te werven of andere zakelijke redenen.” En lachend: “Het is ook een vorm van vrije tijd kopen, want voor de bijeenkomsten van de LCB kan ik met een geldige reden even van kantoor weg.”

– artikel verschenen in de nieuwsbrief van LCB, wil je ook lid worden: lierseclubvanbedrijven.nl

 

 

Ga terug

Onze fiscaal adviseur

Michel Boekestijn: fiscaal adviseur
Ik help u graag verder met al uw financiële vragen.

App uw vraag tijdens kantoortijden naar 06-20708379

Boekestijn Administratiekantoor, aangenaam. Wij hebben als team één duidelijk doel: u begeleiden met de route naar blije cijfers.
Door onze blije cijfers aanpak, houdt u focus en passie voor uw onderneming!
 

Aangesloten bij

Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

 

Direct advies

App je vraag dan via:
06-20708379

(tijdens kantooruren)

Inloggen op

 

Echt betrokken

Neem contact op

Boekestijn Administratiekantoor
Hoofdstraat 60b
2678 CL De Lier, Westland
0174 - 520100

info@boekestijn-administratiekantoor.nl
KVK 27333045

 

Volg ons ook op

Bel
App
E-mail
Route
Open chat
Welkom
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.