pointer-on-mapclose-envelopetelephone

Blog

Boekestijn Administratiekantoor koopt historisch pand ‘The Doors’:

“Welke Lierenaar heeft hier nou geen biertje gedronken?!”

Op 17 december 2021 neemt Michel Boekestijn de sleutel in ontvangst van een pand waaraan menige Lierenaar goede herinneringen heeft: Boekestijn Administratiekantoor neemt in 2022 zijn intrek in Hoofdstraat 60b, oftewel het voormalige café ‘The Doors’. Er zal nog een en ander verbouwd worden, maar een deel van de inventaris blijft zeker behouden. Zo verhuist een aantal originele deuren uit de gevel naar de eerste verdieping, en ook de karakteristieke houten vloer blijft boven liggen, inclusief sigarettengaatjes en biervlekken.

Michel speelde al een tijdje met de gedachte om richting het centrum van De Lier op te schuiven met zijn kantoor, dat op dit moment nog gevestigd is aan de Poortcamp in De Lier. Toen hij zag dat het pand van zijn favoriete dorpskroeg te huur stond, was Michels interesse direct gewekt. “Het leek mij geweldig om met ons bedrijf op zo’n historische locatie te gaan zitten. Zowel zakelijk gezien als vanuit een soort jeugdsentiment. Welke Lierenaar heeft hier nou geen biertje gedronken?! Het heeft wat maanden onderhandelen gekost om niet te huren maar te kopen, maar nu is het zover dat ik mijzelf eigenaar kan noemen van een kroeg! Wie had dat ooit gedacht!”

De verhuizing van Boekestijn Administratiekantoor vindt waarschijnlijk pas in het tweede kwartaal van 2022 plaats, vertelt Michel: “Het pand heeft nog wel wat onderhoud nodig. Bovendien zijn de eerste maanden van het jaar zakelijk gezien altijd ontzettend druk. Daarom hebben we besloten ruim de tijd te nemen.” De begane grond zal worden ingericht als kantoorruimte voor de vier medewerkers van Boekestijn.

De bovenverdieping blijft grotendeels intact: “Die is perfect te gebruiken als kantine, maar ook als multifunctionele ruimte waar wij bijvoorbeeld lezingen en vergaderingen kunnen organiseren voor onze klanten en relaties. De originele bar staat er nog, en we laten bewust ook de oude houten vloer liggen. Het pand mag best een ‘The Doors’-atmosfeer houden. Dat past juist bij onze visie, dat administratie absoluut niet saai en stoffig hoeft te zijn!”

Meer informatie over Boekestijn Administratiekantoor of de op handen zijnde verhuizing? Neem contact op via 0174-520100 of info@ boekestijn-administratiekantoor.nl.

 

Ga terug

Onze fiscaal adviseur

Michel Boekestijn: fiscaal adviseur
Ik help u graag verder met al uw financiële vragen.

App uw vraag tijdens kantoortijden naar 06-20708379

Boekestijn Administratiekantoor, aangenaam. Wij hebben als team één duidelijk doel: u begeleiden met de route naar blije cijfers.
Door onze blije cijfers aanpak, houdt u focus en passie voor uw onderneming!
 

Aangesloten bij

Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

 

Direct advies

App je vraag dan via:
06-20708379

(tijdens kantooruren)

Inloggen op

 

Echt betrokken

Neem contact op

Boekestijn Administratiekantoor
Hoofdstraat 60b
2678 CL De Lier, Westland
0174 - 520100

info@boekestijn-administratiekantoor.nl
KVK 27333045

 

Volg ons ook op

Bel
App
E-mail
Route
Open chat
Welkom
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.