pointer-on-mapclose-envelopetelephone

Blog

Update nieuw pand

De verhuizing van Boekestijn Administratiekantoor is een feit!

Update 29 september:

Het was even bikkelen, maar ons pand is helemaal af! We kunnen terugkijken op een feestelijke open dag en vonden het fijn om het pand eindelijk aan onze klanten te laten zien. We zijn verwend met mooie cadeaus. Veel dank daarvoor!
Update 28 juni:

Zoals u op de foto hieronder kunt zien, is ons nieuwe pand bijna klaar. De gevel en de vloeren zijn af en onze nieuwe bureaus en de keuken staan er al. Wij zien ons er al helemaal zitten… Half augustus is het zover!

Update 17 mei:

Ons nieuwe pand begint al aardig op te schieten. Bent u er al eens langs gelopen? De gevel is inmiddels gemetseld en de muren zijn gestuukt. Toch moet er nog best veel gebeuren voor onze verhuizing in de zomer. We blijven u informeren!
 Update 12 april:

Ons nieuwe pand krijgt steeds meer vorm. Inmiddels zijn we ook beneden begonnen: de nieuwe gevel is geplaatst, de vloer is gestort en de ruimtes zijn gescheiden door mooie glazen wanden. Het wordt elke dag mooier en we krijgen steeds meer zin in de verhuizing!


 Update 15 maart:

Achter de schermen zijn we druk bezig met ons nieuwe pand. We kunnen nu beneden nog niet veel doen, dus zijn we boven bezig met het opknappen van de kantine. De plannen voor de benedenverdieping zijn wel helemaal af. We hebben de kleuren en de vloeren uitgekozen en het is afwachten totdat we kunnen beginnen. Hieronder alvast een voorproefje hoe het er beneden uit gaat zien.
 Update 1 februari

Op 17 december hebben wij de sleutel ontvangen van ons nieuwe pand. De verbouwing gaat nog wel wat maanden duren en we houden je graag op de hoogte over de voortgang. Nu zijn we vooral nog aan het slopen, weghalen en opruimen. En natuurlijk aan het bedenken hoe we het gaan inrichten. Eén ding staat al vast: het wordt hartstikke mooi! 
Ga terug

Onze fiscaal adviseur

Michel Boekestijn: fiscaal adviseur
Ik help u graag verder met al uw financiële vragen.

App uw vraag tijdens kantoortijden naar 06-20708379

Boekestijn Administratiekantoor, aangenaam. Wij hebben als team één duidelijk doel: u begeleiden met de route naar blije cijfers.
Door onze blije cijfers aanpak, houdt u focus en passie voor uw onderneming!
 

Aangesloten bij

Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

 

Direct advies

App je vraag dan via:
06-20708379

(tijdens kantooruren)

Inloggen op

 

Echt betrokken

Neem contact op

Boekestijn Administratiekantoor
Hoofdstraat 60b
2678 CL De Lier, Westland
0174 - 520100

info@boekestijn-administratiekantoor.nl
KVK 27333045

 

Volg ons ook op

Bel
App
E-mail
Route
Open chat
Welkom
Kunnen we je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje en een van onze medewerkers helpt je graag verder.